Vanliga frågor

Här är de vanligast frågorna och svaren, som vi brukar få och ge. Har du något annat du undrar över? - kontakta kundservice.

1. Jag har beställt HundBoxen idag. När kommer den?

HundBoxen kommer skickas ut ca 24e september.

2. Kan jag själv bestämma hur ofta jag vill ha nya HundBox-leveranser?

Javisst! Logga in på Min Sida på HundBoxen för att välja leveransintervall och checka datum för din nästa leverans.

3. Hur ofta får vi en ny HundBox?

Ni får en ny DuktigVovve-box varja månad - proppfull av godsaker och belöningar. Du kan välja att motta DuktigVovve varannan månad. Kontakta Kundtjänst, så hjälper vi dig med detta.

4. Vad kostar HundBoxen?

HundBoxen kostar 279 kr per mån. med 99 kr i porto. Liten hund kostar kr 259 pluss porto kr 99. Just nu kör vi ett väldigt bra erbjudande på det första paketet för nya kunder. Du kan läsa mer om detta på förstasidan av HundBoxen.

5. Kan jag vänta lite med nästa HundBox-leverans?

Javisst! Du kan hoppa över upp till 3 månader. Kontakta Kundtjänst, så hjälper vi dig med detta.

6. Hur betalar jag?

Vi skickar en faktura till dig med 30 dagars betalningsfrist. Därmed betalar du inte förrän du har fått varan.

7. Hur kan jag avbeställa min prenumeration?

Kontakta Kundtjänst senast den 20. i var månad, så kan vi stoppa din prenumeration innan nästa paket skickas ut. Som ny kund har du hela 14 dagar på dig efter att du har mottagit det första paketet, att ge oss besked om ändringar eller att avsluta prenumerationen.

8. Hur levereras HundBoxen till oss?

HundBoxen skickas med posten! Om postombudet inte hittar brevlådan eller om brevlådan är full, måste boxen hämtas ut på närmsta postombud. Posten skickar då ut en avi till dig med uppgifter om hur och var du hämtar ut din HundBox.

9. Vilka produkter skickar ni ut i HundBoxen?

I varje box har vi valt ut 5-6 spännande överraskningar som roliga leksaker, godbitar och belöningar, hundprylar och mycket mer. Alla produkter kommer från stora och bra nordiska leverantörer. Bilderna av HundBoxen som används på dessa sidor kan ses som exempel och illustrationer på det som kan komma i paketen. Innehållet i boxen kan variera i loppet av samma månad om vi får slut på en specifik produkt.

Hittar du inte frågan eller svaret du undrar efter?

Då kan Kundtjänst hjälpa dig - läs mer på Kontakt-sidan.

Sätt igång nu!

Hitta oss på sociala medier